Nederlands

Saturnus 1
3824 ME Amersfoort
Nederland

Laatste vacatures

08-10-2019 Amersfoort Stage HBO

Welkom

Volkswagen Pon Financial Services

Saturnus 1, Amersfoort, Nederland, 3824 ME
033-4549900

Local Information Security Officer

Vacaturedetails

Werkgebied

Utrecht
Amersfoort

Contract

Fulltime en Parttime

Opleidingsniveau

HBO/WO

Salaris

€ 3500 - € 5000

Branches

Financiële dienstverlening

Functiecategorie

Business Support

Opties

Solliciteren
Printen
Share |

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Local Information Security Officer

Van25-07-2019 LocatieAmersfoort UrenFulltime en Parttime OpleidingHBO/WO

Zorg jij ervoor dat we veilig met onze data omgaan? We zijn op zoek naar een security officer met aandacht voor informatiebeveiliging.

Wat ga je doen?

Je zorgt voor opzet, monitoring en uitdragen van beleid op vlak van informatiebeveiliging. Dit doe je vanuit IT security en IT compliance perspectief voor de organisatie DFM N.V.

Je zorgt voor de bewustwording onder medewerkers van de veiligheidsrisico's en borgt de specifieke informatiebeveiliging voor de hele ICT-organisatie. Concreet draag je zorg voor bijvoorbeeld het stellen van kaders aan het secure ontwikkelen van software, draag je bij aan audits en zorg je voor bewustzijn bij alle betrokkenen. Je bent doortastend, je toont aan dat de afgesproken veiligheidsnormen ook daadwerkelijk worden nageleefd. Bovendien weet je als geen ander welke eisen gesteld dienen te worden aan leveranciers en applicaties bij uitbestedingen. Je hebt een actueel beeld van in de markt beschikbare normenkaders zoals ISO27001/2, OWASP en AVG.

Met je kennis over informatiebeveiliging verkrijg je ook de rol van data protection officer binnen DFM N.V. In deze rol neem je deel aan projecten en overleg je met de Manager Legal & Compliance over de juridische impact van bepaalde keuzes.  

Jij bent de aanjager en de specialist  in de organisatie met betrekking tot  security en data protection.

Wie zoeken wij?

Je hebt HBO+/ WO werk- en denkniveau en bent IT technisch onderlegd. Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over tenminste 1 van de volgende certificeringen; CISSP / CRISC / CISM. Als collega ben je zelf startend, weet je gemakkelijk door onze organisatie te bewegen en voor een goede afstemming te zorgen.

Ons aanbod

  • Goede primaire arbeidsvoorwaarden
  • 13e maand
  • Aantrekkelijke extra's zoals private leasing, korting op autoverzekering, bijdrage aan collectieve ziektekostenverzekering en korting op financieringen
  • Informele cultuur met veel ruimte voor zelfstandigheid
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling middels de VWPFS Academy  

Over Volkswagen Pon Financial Services en DFM

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings B.V.. Onze dienstverlening bestaat uit financieren, verzekeren en leasen. De gereguleerde financiële activiteiten die onder toezicht vallen van de Europese Centrale Bank, zijn in een separate joint venture van Volkswagen Bank en PON Holdings B.V. ondergebracht, te weten DFM N.V. Samen werken wij in de markt als Volkswagen Pon Financial Services voor een breed scala van zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij zijn een financieel gezonde organisatie met een informele cultuur. Werken bij DFM betekent werken bij een organisatie waar jij zelf het verschil kunt maken, met de klant als uitgangspunt voor alles wat we doen. 

Maak jij bij ons het verschil? Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

   
Vacature delen    
08-10-2019 Amersfoort Stage HBO